Informasjon fra Sandvikengården i forbindelse med koronaviruset

Med omsorg for gjester og ansatte følger Sandvikengården nøye med på utviklingen av coronavirus covid-19. Vi har etablert rutiner og planer for å beskytte helsen til våre gjester og våre ansatte. Vi følger anbefalingene fra Folkehelsetilsynet, det svenske matstyret og Utenriksdepartementet. Retningslinjer, datoer og informasjon kan oppdateres fortløpende.

I den grad det er mulig ønsker vi å kunne motta bookede gjester. Vi tar de nødvendige skritt for å føle deg trygg under oppholdet i hagen.Det betyr ekstra rengjøring og rengjøring med desinfeksjon. Vi følger anbefalingene som er satt av den svenske matadministrasjonen for matservering, men tilpasser seg ønsket fra gjestene. I den grad plass og ønsker prøver vi å tilby våre egne rom for overnattingsgjester i stedet for å dele rommene. Hvis noen blir syke under oppholdet, vil vi tilby tomme rom / hytter i tilfelle noen trenger å bli satt i karantene.

Hva vi gjør for å sikre våre gjester og våre ansatte

  • Vi følger retningslinjer og anbefalinger fra Folkehelsetilsynet, det svenske matstyret og UD.
  • Sandvikengårdens gjester og ansatte er blitt informert om covid-19 med instruksjoner, tips og retningslinjer.
  • Vi opptrer i samsvar med prosedyrer som vi har etablert og som gjelder i tilfelle covid-19 deteksjon.
  • Hygiene og renslighet er alltid høyt prioritert. Vi har nå styrket rutinene våre for rengjøring, rengjøring og hygiene ytterligere.
  • Økt fokus på håndhygiene.
  • Regelmessig desinfisering av ofte brukte områder som dørhåndtak, resepsjon, generelle toaletter / dusjer, gjestekjøkken, brytere og andre områder som mange gjester regelmessig bruker.
  • Hånddesinfeksjon er ofte tilgjengelig for våre gjester i fellesområder.
  • Fastsatte rutiner for mulige sykdommer blant ansatte.

Sikkerhetstiltak som du som gjest kan ta for å beskytte seg selv og andre mot covid-19

  • Vask hendene ofte. Det tar minst 20 sekunder å vaske hendene dine virkelig rene. Ikke glem tommelen og håndleddet. Håndvask er et alternativ når du ikke har muligheten til håndvask.
  • Tørk tørt. Fuktige hender sprer mer bakterier og virus enn tørre. Bruk et papirhåndkle som kastes etter at du har brukt det.
  • Forsøk å unngå å berøre ansiktet og øynene.
  • Må du hoste eller nyse i armfalsen eller i et papirlommetørkle for å unngå å smitte andre. Du holder også hendene rene for forurensning.
  • Hvis du opplever symptomer som kan indikere at du har blitt smittet med koronavirus (som feber, muskel- og leddsmerter, hodepine og tørr hoste), informer personalet om mulig uten å forlate rommet ditt.

Avbestillingsregler

De vanlige avbestillingsprosedyrene gjenstår, men vi vil oppfordre til en dialog med oss ​​om spørsmål angående implementeringen av din bestilling for at begge parter skal føle seg trygge. Så lenge skoler og offentlige lokaler holdes åpne, ser vi ingen grunn til å begrense oss selv eller våre gjesters tilgang til hagen. Tvert imot var det et aktivum å komme til Sandvikengårdens privatliv.

Avbestillingsregler for gruppe

Reservasjonen må bekreftes av kunden innen én måned. I forbindelse med bekreftelse betalt et bestillingsgebyr. Reservasjonen avgiften trekkes fra sluttfakturaen, og vil ikke bli refundert for noen kansellert deler. For avbestillinger fire til seks uker før booket tid vil bli belastet med et gebyr på mer 10% av prisen på den kansellerte del, (dvs. total avgift + 10%). For avbestilling senere enn fire uker før booket tid vil bli belastet en ekstra 20% av avtalt pris for den kansellerte del, (dvs. den totale avgiften + 30%). Dette ga den tilsvarende tid ikke brukes av en annen klient. Senest fem dager før ankomst, den endelige antall deltakere varslet. Ved nedgang på mer enn 10% av deltakerne senest 5 dager før ankomst vil bli belastet en total 50% av avtalt pris for denne reduksjonen.

Avbestillingsregler for den enkelte

Avbestillinger må gjøres senest 18.00 dagen før ankomst, med mindre annet er avtalt. Ved avbestilling senere vil du bli belastet for en dag. Dette gjelder også ved ikke-ankomst.

Denne informasjonen er gyldig inntil annet er oppgitt og kan oppdateres på et senere tidspunkt.

kilder:

Kontakt

Adresse
Sandvikengården
Sandviken
671 94 Brunskog
telefon
telefon Kjøkken
+ 46 (0) 570 50025
+ 46 (0) 570 50025
Post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.
org.nr
872000-3212

kontoer

plussgiro
64 19 49-3
Bankgirocentralen
729-6353
Iban
SE3280000008431932047110
Swift Kode
SWEDSESS
Swish
123-362 21 07